Bekijk mijn werk in Virtual Reality

Gemaakt
5 februari 2022
Laatste update
5 januari 2023
Auteur
Robbert van Empel
Onderwerp
Virtual Reality
Samenvatting
Virtual Reality en de metaverse zijn in opkomst. In mijn werk ben ik altijd bezig voor de beste manieren van digitale promotie voor scholen. Virtual Reality is een goede manier om de afstand tussen jouw school en potentiële nieuwe leerlingen te verkleinen. Wil je mijn werk als websitebouwer zien voor schoolwebsites? Stap dan binnen bij mijn virtuele galerij.
websitebouwer website bouwen maken scholen school schoolsite Robbert van Empel Haarlem Nederland

Ga in de metaverse om mijn werk voor schoolwebsites te bekijken

Scholen hebben het de laatste jaren steeds moeilijker om hun school met een normale open dag te promoten. Als school wil je liever niet potentiële nieuwe leerlingen bereiken via een videoverbinding, omdat het gevoel van jouw school dan niet goed overkomt en de interactie tussen jou en de leerling en ouder is beperkt.

Als school kun je de metaverse en Virtual Reality gebruiken om je school te promoten. Maak een ruimte aan in een digitale wereld en laat met filmpjes, foto’s en objecten zien waar jouw school voor staat. Het mooiste is dat je docenten met fotorealistische avatars (poppetjes) in de ruimte kunnen staan en met ouders en leerlingen in gesprek kunnen.

Bekijk mijn galerij

Via mijn bedrijf ben ik dagelijks bezig om de promotie van scholen op orde te krijgen. In mijn digitale galerij in de metaverse kun je mijn werk zien als websitebouwer, maar kun je ook met me kennismaken via een filmpje en kun je zien welke prijzen ik heb gewonnen.

Klik hier om mijn galerij te bezoeken.

Wil jij je school effectief promoten?

De meeste schoolleiders weten niet hoe ze hun school moeten promoten, daarom maak ik effectieve websites en sociale media, waardoor scholen meer leerlingen krijgen. Als je tot zover bent gekomen dan denk je waarschijnlijk dat de metaverse en Virtual Reality kan helpen bij de promotie van jouw school. Daarom wil ik je een aanbod doen.

Ik ga gratis met je in gesprek om te kijken wat je precies nodig hebt en ik kijk of ik de meest geschikte persoon ben om dit te leveren. Ben ik het niet, dan help ik je graag om de juiste persoon te vinden. Vind je dit interessant? Maak dan een gratis afspraak.