Een nieuw ontwerp voor de Sigger School

Gemaakt
20 september 2021
Laatste update
8 oktober 2021
Auteur
Robbert van Empel
Onderwerp
Website
Samenvatting
Voordat je een website laat bouwen of maken, ga je eerst een wireframe maken. Hierdoor verklein je de kans dat de school ontevreden is over de website en zorg je ervoor dat iedereen gelukkig is. Wil je zien hoe een ontwerp gemaakt wordt? Check dan de blog van websitebouwer Robbert van Empel.
websitebouwer website bouwen maken scholen school schoolsite Robbert van Empel Haarlem Nederland

Hoe ontwerp je een website?

In dit filmpje hieronder zie je hoe ik de homepagina van een fictieve school heb ontworpen. Het maken van een ontwerp (of design) zorgt ervoor dat iedereen tevreden is over hoe alles eruit ziet. Hoe jammer zou het zijn als de website voor je school is gemaakt en je niet tevreden bent. Zorg er als school dus voor dat je eerst duidelijk hebt, hoe het eruit ziet en waarom de ontwerpen heeft gekozen voor dit ontwerp.

Het uiteindelijke ontwerp

In afbeelding hieronder kun je zien hoe het ontwerp uiteindelijk is geworden. Mocht je het in meer detail willen bekijken? Klik dan hier om het te downloaden.

websitebouwer website bouwen maken scholen school schoolsite Robbert van Empel Haarlem Nederland

Afbeelding: mr. clean guerrillamarketing.

Een wireframe

Wil je weten welke stap je moet doorlopen voordat je begint aan een ontwerp? Bekijk dan hier hoe ik de wireframe heb gemaakt.

Wil je met me van gedachten wisselen?

Als je tot hier bent gekomen, dan denk je waarschijnlijk: "Ik heb iemand nodig die de website van mijn school kan bouwen." Daarom wil ik je een aanbod doen. Ik ga gratis met je in gesprek om te kijken wat je precies nodig hebt en ik kijk of ik de meest geschikte persoon ben om dit te leveren. Ben ik het niet, dan help ik je graag om de juiste persoon te vinden. Vind je dit interessant? Stuur me dan een email of stuur me een bericht via LinkedIn.