Let op! Animaties kunnen slecht zijn voor de website van je school

Gemaakt
7 januari 2022
Laatste update
10 januari 2022
Auteur
Robbert van Empel
Onderwerp
Website
Samenvatting
Laat je een nieuwe website voor je school maken? Let dan op dat de websitebouwer geen afleidende animaties en bewegingen bouwt op de schoolwebsite. In mijn video zien wat de gevaren zijn en hoe je dit probleem kunt oplossen.
websitebouwer website bouwen maken scholen school schoolsite Robbert van Empel Haarlem Nederland

Hoe kun je beweging op je schoolwebsite het beste gebruiken?

Veel websitemakers willen voor scholen een zo mooi mogelijke website maken. De school is vaak tevreden als er mooie animaties en bewegingen zijn op hun website, dit ziet er namelijk professioneel uit.

Toch kan het juist ervoor zorgen dat het een probleem wordt. Wil je weten wat de gevaren zijn en wil je ook weten hoe je dit kunt oplossen voor jouw schoolwebsite? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Wil je met me van gedachten wisselen?

Als je tot hier bent gekomen, dan denk je waarschijnlijk: "Ik heb iemand nodig die de website van mijn school kan bouwen." Daarom wil ik je een aanbod doen. Ik ga gratis met je in gesprek om te kijken wat je precies nodig hebt en ik kijk of ik de meest geschikte persoon ben om dit te leveren. Ben ik het niet, dan help ik je graag om de juiste persoon te vinden. Vind je dit interessant? Stuur me dan een email of stuur me een bericht via LinkedIn.