Ik help je

Bij de digitale reis van jouw school

Creatieve designer

Over mij

Ik ben Robbert van Empel docent, voormalig YouTuber en websitemaker. Door een combinatie van mijn werk weet ik als geen ander hoe je leerlingen en ouders digitaal kunt bereiken met de beste website voor je school.

websitebouwer website bouwen maken scholen school schoolsite Robbert van Empel Haarlem Nederland

Wat ik doe

Ik maak de beste website voor je school

Ik ontwerp en maak websites voor scholen, waardoor de communicatie tussen scholen en leerlingen en hun ouders verbeterd. Daarnaast kijk ik naar de kwaliteit van je huidige interactie met leerlingen en leer ik jouw school die op orde te krijgen.

Hoe

ik werk.

Stap 1

In het eerste deel van het project stel ik vooral vragen en praat ik met de school over wat de wensen zijn. Ik wil een duidelijk beeld krijgen van wat de school wil en wat de school nodig heeft. Alleen dan kan ik een website leveren waar beide partijen blij mee zijn.

Stap 2

Nadat ik voldoende inzicht heb in de behoeften en wensen van de school, kan ik beginnen met het ontwerpen van het eerste deel van de website.

Als het een groot project is, begin ik altijd met wireframing (waarin er een grijs en basaal ontwerp komt, zonder kleuren, afbeeldingen en styling). Dit ontwerp deel ik vervolgens met de school. Zodra de school akkoord is, ga ik verder met het visuele ontwerp. Hierin komen de details en zal duidelijk worden hoe de schoolwebsite eruit komt te zien.

Stap 3

Als het ontwerp klaar is en de school is tevreden, ga ik verder met het opzetten van de stylesheet in Webflow. Daarna ga ik als eerste de homepagina maken, zodat duidelijk is hoe de gehele website gaat werken. Daarna stuur ik de pagina's één voor één naar de school. Dit maakt het gemakkelijk om feedback te krijgen en dit verzekert de school dat ze de dingen krijgen die ze willen.

Stap 4

Nadat alle pagina's in zijn ontwikkeld, deel ik een laatste pagina met de school. We bekijken het resultaat en bewerken elk detail om de website perfect te maken. Na een laatste check zet ik de website live en voer ik de nodige optimalisatie door voor Google.

Vragen

die ik vaak krijg.

Kan ik zelf de website bewerken?
Wie is de eigenaar van de website nadat je klaar bent?
Hoeveel kost het om een website te laten maken?
Hoe lang duurt het om een website te maken?