Wat kan een 3d animatie betekenen voor jouw school?

Gemaakt
9 augustus 2021
Laatste update
8 oktober 2021
Auteur
Robbert van Empel
Onderwerp
Website
Samenvatting
Een goede manier om jezelf als school te onderscheiden van andere scholen, is om de beste schoolwebsite te hebben, schrijft websitebouwer Robbert van Empel. Het laat je professionaliteit zien en dat je de zaken op orde hebt. Want zeg nou zelf, als de schoolwebsite er al niet uitziet, hoe is het dan op school?
websitebouwer website bouwen maken scholen school schoolsite Robbert van Empel Haarlem Nederland

Wat kan een 3d animatie betekenen voor het werven van nieuwe leerlingen?

Schoolwebsites hebben de functie om nieuwe potentiƫle leerlingen te werven. Maar hoe doe je dat? De kern ligt erin dat je laat zien waar je goed in bent, voor welke leerlingen je precies onderwijs aanbiedt, je moet de persoonlijkheid van je school weergeven en je moet het voor de leerling makkelijk maken om zichzelf met zo min mogelijk stappen aan te melden.

3d animatie van je schoolpas

Om de persoonlijkheid van je school op een mooie manier weer te geven, heb ik de 3d schoolpas bedacht. Een voorbeeld hiervan kun je vinden via deze link: collegereimerswaal.webflow.io. Zodra een leerling over de pas gaat met de muis, begint de schoolpas in een 3d ruimte te bewegen. De schoolpas wordt hiermee een voorwerp dat leerlingen graag zouden willen hebben. Nieuwe potentiƫle leerlingen kunnen zichzelf gaan inleven dat ze een dergelijke pas zelf kunnen krijgen. Daarom is er naast de animatie een knop geplaatst, waarin nieuwe leerlingen zichzelf meteen kunnen aanmelden. Voor nieuwe leerlingen is hiermee de drempel zo laag mogelijk gemaakt om zichzelf aan te melden, waardoor de kans vele malen groter wordt dat ze zichzelf gaan aanmelden.

Wil je met me van gedachten wisselen?

Als je tot hier bent gekomen, dan denk je waarschijnlijk: "Ik heb iemand nodig die de website van mijn school kan bouwen." Daarom wil ik je een aanbod doen. Ik ga gratis met je in gesprek om te kijken wat je precies nodig hebt en ik kijk of ik de meest geschikte persoon ben om dit te leveren. Ben ik het niet, dan help ik je graag om de juiste persoon te vinden. Vind je dit interessant? Stuur me dan een email of stuur me een bericht via LinkedIn.